Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çhatır taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş soluk ile olabildiğince uyumludur. Beyaz zehir renkler ile harika bir akort halindedir.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına kadar kullanılan düzen renkleri içinde kendine alan edinmiş renk olarak berenarı ilgi çekiyor.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin serkenti olan bu şehirde evetşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek ciğerin harikalar yaratmaktadır. İster…

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

İnternetin kendimi en huzurlu dışa vurum ettiğim hava olduğunu ayrım ederek, muhabere tasarımı düzlükında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasar çizim Fakültesi'nden çıkışlı oldum.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut akak odası kabil temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve vesair süsleyici unsurlarla kolay geçim esenlar.

Süflida Marshall antrasit grilerini kodları ile yan yana verdik. “Daha detaylı karşılaşmak midein Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Odanın daha basitçe aydınlanmasını katkısızlar. Elan aydınlık bir âlem oluşmasını sağlamladığı yürekin odadaki sair bezemeli ürünlerin antrasit duvar boyas elan saydam olmasını katkısızlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu antrasit duvar boyas nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir istikrar katkısızlanabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa henüz derin bir mat antrasit gri renginde sprey boya layihamlanır.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri için bile yerinde bir tercihtir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi nispeten eksiksiz bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page